Календар

: :

Головне меню

Бігуча стрічка

1 вересня

08 лютого 2018 о 09:01 0


М’який осінній килим встелив узбіччя дороги. Ранковий туман оповив землю. Поспішають до школи діти,святково одягнені,з букетами квітів у руках. Як довго чекали вони цього дня!Адже саме 1 вересня стануть першокласниками. І ось цей день настав!Він був дуже хвилюючий і незабутній для всіх:для нас,вчителів,маленьких першачків, їх батьків.
Шкільний дзвінок покликав дітей з дитинства в невідомий світ. В їх очах радість і хвилювання,тому що для них відкривається перша сторінка великої книги Знань. Дуже хочеться,щоб вони назавжди у своєму серці зберегли ці неповторні хвилини зустрічі зі школою.

Працювати з першокласниками нелегко. Але головне полягає в тому,щоб знайти мову співробітництва з дітьми і батьками,щоб малюки з перших днів відчули радість навчання,потяг до нового.



Непросто залучити шестирічну дитину до серйозної навчальної діяльності. Тут важливо врахувати індивідуальні особливості учня, рівень його загальної підготовки, ефективність методів і засобів навчання.

Перші роки навчання видатний педагог В.О.Сухомлинський назвав часткою багатого духовного життя. Ця частка дає поштовх інтелектуальному розвитку.



Я вірю в кожну дитину і передаю цю віру своїм вихованцям. Вважаю, що Учитель - не лише моя професія, а й покликання. І,мабуть, найпотрібніші риси характеру для вчителя - терплячість,уміння володіти собою, любов до дітей.
Немає коментарів:
Дописати коментар

Поділитись у соціальних мережах
Facebook Twitter Telegram Viber