Календар

: :

Головне меню

Бігуча стрічка

День п’ятий - Фіолетовий

10 травня 2024 о 08:22 0

Закриває наш кольоровий тиждень - фіолетовий. Тож п'ятниця мала девіз: "Фіолетовий – ознака ночі, заспокоює він очі. Він уяву оживляє, суміш кольорів являє". Фіолетовий виходить при змішуванні червоного і синього. «Чоловічий» червоний і «жіночий» синій - це єдність протилежностей. Його часто використовують прихильники містичних традицій. Фіолетовий - колір свідомої енергії, підсилює інтуїцію, допомагає осягнути суть речей, стимулює інтелект.

Діти прийшли до школи у фіолетовому одязі. День був насичений загадками, цікавими фактами та казкою про фіолетовий. Учні з цікавістю створили асоціативний кущ «Віночок», розповіли, що мають фіолетового кольору та пограли в гру "Що фіолетове?".

Наш кольоровий тиждень добіг кінця. Це був незабутній час, сповнений яскравих вражень, нових знань та цікавих відкриттів. Кожен день був особливим і унікальним, наповнений своїм кольором та настроєм. Дякую всім і батькам, і дітям за активну участь, творчий підхід та чудовий настрій. Нехай цей тиждень залишиться у ваших серцях яскравим спогадом, а отримані знання та враження надихають вас на нові досягнення.

Немає коментарів:
Дописати коментар

Поділитись у соціальних мережах
Facebook Twitter Telegram Viber