Календар

: :

Головне меню

Бігуча стрічка

Допомога ЗСУ на шляху до миру

20 грудня 2023 о 11:16 0

Шумний гомін дітей та неймовірна атмосфера доброти – це ті слова, що описують нашу благодійну ярмарку на підтримку Збройних Сил України. Це було більше, ніж просто збір коштів. Це була справжня демонстрація сили та спільної допомоги в складний час. Діти принесли різноманітні смаколики, вироби зроблені власноруч та навіть новорічні іграшки. Це були не лише предмети, але й шматочки їхнього серця.

Гості ярмарки – це усі учні школи та вчителі – прийшли підтримати маленьких першокласників та долучитися до благородної справи. Кожен проданий виріб – це крок допомоги тим, хто стоїть на захисті нашої країни, тим, хто потребує нашої уваги та підтримки у цей важливий період.І ось результат: за кілька годин наш клас зібрав кошти, які будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України. Це не просто цифри на папері, а результат дружби, спільної праці та великого серця кожної дитини та їх батьків, хто долучився до нашої благодійної акції.

Це не тільки справа грошей. Це урок співчуття, віри у добро та підтримки одне одного. Ми разом можемо зробити більше – це головний висновок цієї неймовірної події. Дякуємо кожному, хто взяв участь, за вашу відданість, тепло та допомогу. Благодійний ярмарок – це приклад того, як маленькі ручки можуть змінити світ навколо нас, допомагаючи тим, хто безмежно відданий безпеці та миру нашої країни.

Немає коментарів:
Дописати коментар

Поділитись у соціальних мережах
Facebook Twitter Telegram Viber