Календар

: :

Головне меню

Бігуча стрічка

Перший крок до великих знань: Наша чарівна лінійка для першачків

01 вересня 2023 о 10:46 0

Звуки дзвоника, радісні посмішки й піднесений настрій – це несамовите свято першого вересня, яке завжди наповнює класну кімнату неймовірною енергією. І особливо це відчувають діти першого класу – ті, кому зірки й підказки ще невідомі, але вони готові їх освоїти.

Цьогоріч формат свята для найменших здобувачів освіти був нетрадиційним: замість урочистої лінійки 1-класники запросили всіх учасників навчального процесу на захід у формі арт-простору під назвою "Українське сонце зійшло - стане переможним воно". Наскрізний мотив заходу - віра в те, що скоро над Україною засяє нове сонце - сонце перемоги і зігріє любов'ю наші душі та серця.

Зустрічати таких маленьких, але надзвичайно важливих людей завжди особливо. Перша лінійка – це не лише формальна подія, а справжнє свято знань, дружби та нових відкриттів. Вони мріяли про те, що їх чекає, про цікавих однокласників, про безмежні можливості, які відкриваються перед ними. На лінійці діти почули слова вітання, ласкаві поради та побажання успіху. Сподівання мерехтіли в їхніх очах, коли вони піднімали ручки на привітання.

Кожен з них – це маленький відблиск сонця, що освітлює шлях до знань. Тому, дорогі першокласники, запам'ятайте: кожен день у школі – це нова пригода, нові знайомства та безмежна можливість вивчати світ навколо. Бажаю вам світлого навчання, відкриття неймовірних знань та радісних моментів у цьому чудовому новому етапі вашого життя! Безмежно дякуємо нашим захисникам, завдяки кому ми маємо змогу відзначати День знань, ходити щодня до школи!

Немає коментарів:
Дописати коментар

Поділитись у соціальних мережах
Facebook Twitter Telegram Viber