Календар

: :

Головне меню

Бігуча стрічка

Підведення підсумків 4 класу

23 серпня 2019 о 08:45 0


Закінчив початкову школу мій четвертий клас. 4-А - це велика, дружна сім’я зі своїми радощами, традиціями, святами. Бігли до школи, наче потяг по рейках, кожного дня мої діти. Красиві, розумні, старанні, доброзичливі й дуже талановиті. У нашому потязі 20 учнів: 10 хлопчиків і 10 дівчаток. Мої школярики за 4 роки навчання стали дружними, уміють шанувати один одного, підтримувати, співпереживати.

Багато здобутків на шкільній стежині цих дітей. Звичайно, це участь у конкурсах “Кенгуру”, “Колосок”, “Гринвіч”, де були гарні результати, 3 місце в районному конкурсі знавців української мови ім. П. Яцика.
   

“З класом - надійно”- таким був девіз шкільного життя у класі, де були не тільки радість перемоги, а й гіркота невдачі. Тож треба вміти гідно сприймати свою поразку та допомогти товаришу у важку хвилину.


У цьому році захоплююче пройшли свята: “Осінь тепла, осінь золотава”, “Прощавай, початкова школо!”, конкурс “Міні міс 4 клас”.



А зараз… Тільки вчитель початкових класів розуміє, що твої ластів’ята вилетіли з гнізда. Вони ще маленькі, але дружні й пам’ятають, що “З класом - надійно”. Талант і працьовитість – надійні супутники щирих дівчаток і наполегливих хлопчиків. Це чудові математики, емоційні артисти і спортсмени, активні учасники масових заходів школи. Бог дав їм умілі рученята і творчу фантазію, а уроки трудового навчання і образотворчого мистецтва стали для дітей святами вигадки, натхнення і взаємодопомоги.





         
  
        
 



Пройдуть роки, а малюнки й аплікації залишаються символом дитинства в дитячій пам’яті, яка закарбує назавжди, що “З класом - надійно”. Тричі, як у казці, повторився девіз класу, адже дитинство є прекрасною казкою, де вчителю відведено основну роль доброї феї.


Немає коментарів:
Дописати коментар

Поділитись у соціальних мережах
Facebook Twitter Telegram Viber